Verhuur

Al onze materialen zijn ook beschikbaar voor verhuur. Wij beschikken onder andere over kranen in diverse gewichtsklassen, tractoren, waterwagens, een zaaimachine en een trilplaat. Onder ‘Voertuigen en Apparatuur’ vindt u een volledige lijst van ons materiaal. Wanneer u een van onze machines huurt, is dit inclusief een van onze vakmensen om deze te bedienen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het werkt op een goede en veilige manier gebeurt.

Transport

Sloopwerk

Wij hebben geruime ervaring met het sloopwerkzaamheden en puinafvoer. Of u nu een schuurtje wilt laten afbreken of een huis of ander gebouw wilt laten slopen, alles is bij ons mogelijk. Wij verzorgen de gehele sloop van begin tot einde, zodat u een stuk grond overhoudt waar u mee verder kunt.

Grondverzet

U kunt bij ons terecht voor al uw grondwerkzaamheden. Wij doen de grondwerkzaamheden voor uw huis - zoals het uitgraven van een uitbouw of kelder en de aanleg van een oprit – maar verzorgen ook de grondwerkzaamheden voor uw tuin. Of u nu hulp nodig heeft bij het opschonen van uw tuin, het oppervlak wilt egaliseren, de grond wilt laten doorspitten of uw tuin wilt verrijken met hoogteverschillen, een vijver of zelfs een zwembad; wij doen het allemaal!

Groen

Heeft u grond nodig? Ook dan bent u bij Groenestein BV aan het juiste adres! Wij leveren zand, grond en compost inclusief transport en plaatsen/afstorten. U hoeft verder dus niets meer te regelen, alles wordt voor u gedaan.

Assistentie hoveniers

Wij ondersteunen met grote regelmaat hoveniers bij het uitvoeren van hun taken. Mist u de grotere machines of heeft u ondersteuning nodig? Wij helpen u graag! Onze machinisten hebben geruime ervaring met hovenierswerk en staan u graag bij.